HAIRSTROKES
Hairstrokes worden aangebracht door middel van een tattoo machine en ogen door de fijne ‘haar’ lijntjes echt en natuurlijk. Deze techniek is ideaal wanneer je dunne of weinig wenkbrauwen hebt, de wenkbrauwen geen mooie vorm hebben, de wenkbrauwen ongelijk zijn, als je meer accent wilt hebben in je wenkbrauwen of als je een litteken in je wenkbrauwen hebt. Over het algemeen is er na 12 maanden een opfris beurt nodig. Dit is uiteraard per persoon en huidtype verschillend.

POWDER BROWS
Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. De naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een tattoo machine op een heel subtiele wijze pigment aangebracht en lijkt het dus als of er poeder is aangebracht op de wenkbrauwen. Bijwerken wordt om de 1 à 2 jaar aangeraden om een mooi en egaal resultaat te behouden en een vervaging tegen te gaan. Dit is per persoon en huidtype verschillend.

COMBINATIE
Het is ook mogelijk om beide technieken te combineren. Bijvoorbeeld door de strokes alleen bij de aanzet te zetten of op kale plekken. Vervolgens wordt dan de rest aangezet met het poeder effect voor meer aanwezige wenkbrauwen.

FAUX FRECKLES/SPROETJES
Faux freckles worden door middel van een tattoo machine met semi permanente inkt aangebracht op de plek waar jij ze graag zou willen hebben. Dit wordt op de afspraak zelf besproken en voorgetekend. In het begin zijn de sproetjes erg aanwezig, maar worden met het genezen lichter/subtieler. De sproetjes zijn semi permanent en zullen over de jaren lichter worden. Hoe snel de sproetjes vervagen is o.a. afhankelijk van de huidverzorging. De grootste boosdoeners zijn UV straling, zout en peelings.


TARIEVEN

PMU Wenkbrauwen
(incl. nabehandeling)
Hairstrokes: €300
Powder brows: €300
Combinatie: €400

PMU Opfris behandeling
(excl. nabehandeling)
0-3 maanden: €50
4-8 maanden: €80
9-12 maanden: €110
1-1,5 jaar: €150
1,5-2 jaar: €200

PMU Faux Freckles
Sproetjes: €280 (incl. nabehandeling)